Kruunaa juhlapöytä täydellisellä perunasalaatilla, jossa Kavlin pikkelssi kohtaa katkaravun ja Dijon-sinapin lempeät makumaailmat.
Ainekset:
500 g perunoita
1 pieni punasipuli
5 cm pala purjoa
50 g katkarapuja
tuoretta tilliä
4 rkl Kavlin voileipäpikkelssiä
0,5 rkl Johnny's Dijon-sinappia
25 g ranskankermaa
0,25 tl valkosipulimurskaa
ripaus suolaa
ripaus currya
ripaus rose-pippuria
Valmistus:
1. Keitä perunat kypsiksi, kuori ja pilko kuutioiksi.
2. Hienonna sipuli ja purjo pieneksi.
3. Valuta katkaravuista ylimääräinen neste.
4. Sekoita sipuli, purjo, tilli, pikkelssi, sinappi, ranskankerma, valkosipuli, suola, curry ja rose-pippuri tasaiseksi kastikkeeksi.
5. Lisää joukkoon pienet perunakuutiot ja katkaravut. Sekoita koko perunasalaatti tasaiseksi.