1. Muotoile liha neljäksi pihviksi.
2. Paina pihvin keskelle kuoppa, jotta se pysyy litteänä.
3. Kuumenna pannu tai grilli ja paista pihvit mediumiksi.
4. Sekoita mausteet ja mausta lähes valmiit pihvit.
5. Paahda sämpylät kevyesti.
6. Kokoa hamppari: oliivitahna, pihvi, tsatsiki, fetaviipaleet, punasipuli, salaatti ja rucola.
7. Sulje hampparin kansi ja nauti!
TäYDELLINEN TSATSIKI:
50 g Planti Greek Style Gurt Naturalia
75 g Kavli Herkkumajoneesia
puolikas kurkku
1/3 sipulia
tilkka oliiviöljyä
pipaus suolaa ja pippuria
1. Pilko sipuli ja kurkku pieneksi.
2. Yhdistä Greek Style Gurt ja Herkkumajoneesi.
3. Nakkaa joukkoon sipuli ja kurkku.
4. Lisää öljy ja mausteet.
5. Sekoita ja lusikoi hampparin väliin!