Kavli.fi

Coleslaw

Ainekset:

9 dl vihreää kaaliraastetta
9 dl punaista kaaliraastetta
2,5 dl porkkanaraastetta
1 dl Kavlin Herkkumajoneesia
2 rkl Druvan valkoviinietikkaa
2 rkl vaahterasiirappia tai hunajaa
0,5 rkl tuoretta tilliä
0,5 rkl chilijauhetta
1 tl suolaa
ripaus mustapippuria


Valmistus:

1. Silppua kaalit raasteeksi.

2. Raasta porkkana karkeasti.

3. Vatkaa kulhossa majoneesi, etikka, siirappi ja mausteet.

4. Jatko vatkausta, kunnes kastike on tasaista.

5. Sekoita raasteet ja kastike keskenään.

6. Tarjoile vaikkapa leivän, hampparin tai tortillan kaverina!

Coleslaw on parhaimmillaan heti, mutta säilyy myös jääkaapissa pari päivää.