* Kuumenna grilli kuumaksi.
* Sivele lohen nahkapuolelle hieman rypsiöljyä ja aseta se parilalle nahkapuoli alaspäin.
* Mausta lohi esimerkiksi limen mehulla ja/tai raastetulla limen kuorella (ethän raasta valkoista osaa limestä, muuten mausta tulee kitkerä). Mausta lohi limen lisäksi valkopippurilla ja suolalla.
* Voit antaa lohen kypsyä grillissä kääntämättä sitä kertaakaan. Kypsyysaika on noin 15min riippuen fileen paksuudesta. Lohen olisi hyvä jäädä keskeltä meheväksi.
* Nosta lohifilee pois grillistä tarjoiluvadille. Lisää kypsän lohen päälle hienonnettua tilliä tai persiljaa.
* Tarjoile herkullinen grillilohi yhdessä Eriks Aioli Sriracha, Eriks Teriyaki Mayon sekä Eriks Jalapeno Lime-Minttu -kastikkeiden kanssa. Eriks-kastikkeista löytyy jokaiselle oma suosikkivaihtoehto lohen ja muiden grilliruokien kanssa.
* Kesäisen grillilohen lisukkeiksi sopivat hyvin esimerkiksi raikas salaatti ja maukkaat varhaisperunat.
* Herkullista grillikauden aloitusta!