1. Päällystä matala uunipelti foliolla.
2. Pilko kurkku ja paprika pieniksi kuutioiksi.
3. Asettele kerros paahtista puolelle peltiä.
4. Kostuta maltillisesti kasvisliemellä.
5. Sekoita Cuisine, pikkelssi, tuorejuusto, pasteija ja Fraiche.
6. Levitä tahna alimman kerroksen päälle tasaisesti.
7. Ripottele päälle kinkkua, kurkkua ja paprikaa.
8. Asettele päälle 2. kerros paahtista ja kostuta.
9. Jatka kokoamista, kunnes kakussa on 3 täyteväliä.
10. Vuoraa kakku tiukasti kelmulla ja anna tekeytyä jääkaapissa yön yli.
11. Sekoita kuorrute ja levitä se kakun päälle.
12. Koristele makusi mukaan ja nauti!
Vinkki! Voit lisätä ripauksen maailman makuja omaan voileipäkakkuusi vaihtamalla kinkkukuutiot italialaiseen prosciutto-kinkkuun tai salamiin.