Kavli.fi

Kinkku-voileipäkakku

Ainekset:

n. 2 pkt Vaasan Isopaahtoa
0,5 l kasvislientä kostutukseen

T ä y t e
1 pieni tuorekurkku
n. 350 g kinkkukuutiota
1 iso suippopaprika
1 prk Creme Bonjour Cuisine -sipulisekoitusta
1,5 tuubia Kavlin voileipäpikkelssiä
300 g tuorejuustoa
125 g kinkkupasteijaa
150 g Planti Cooking Fraichea

K u o r r u t u s
600 g ruohosipulista tuorejuustoa
200 g maustamatonta tuorejuustoa

K o r i s t e l u u n
makusi mukaan esim. kinkkua, kurkkua, sipulia ja tilliä


Valmistus:

1. Päällystä matala uunipelti foliolla.

2. Pilko kurkku ja paprika pieniksi kuutioiksi.

3. Asettele kerros paahtista puolelle peltiä.

4. Kostuta maltillisesti kasvisliemellä.

5. Sekoita Cuisine, pikkelssi, tuorejuusto, pasteija ja Fraiche.

6. Levitä tahna alimman kerroksen päälle tasaisesti.

7. Ripottele päälle kinkkua, kurkkua ja paprikaa.

8. Asettele päälle 2. kerros paahtista ja kostuta.

9. Jatka kokoamista, kunnes kakussa on 3 täyteväliä.

10. Vuoraa kakku tiukasti kelmulla ja anna tekeytyä jääkaapissa yön yli.

11. Sekoita kuorrute ja levitä se kakun päälle.

12. Koristele makusi mukaan ja nauti!

Vinkki! Voit lisätä ripauksen maailman makuja omaan voileipäkakkuusi vaihtamalla kinkkukuutiot italialaiseen prosciutto-kinkkuun tai salamiin.