Kavli.fi

Tulinen vegaaninen mustapapu-burger

Ainekset:

2-3 varhaisporkkanaa
1 rkl oliiviöljyä
1/2 rkl Druvan-valkoviinietikkaa
ripaus suolaa ja pippuria
1 pieni sipuli
1 rkl oliiviöljyä
340 g mustapapuja
1/2 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1 tl chilijauhetta
1/2 dl korppujauhoja
2 tl psylliumia
4 hampparisämpylää
silmusalaattia
Planti Cooking Fraichea
Amerikansk Dressing Srirachaa
tuoretta korianteria


Valmistus:

1. Kuori ja siivuta porkkanat.

2. Sekoita porkkanat, öljy, viinietikka ja mausteet.

3. Siirrä kylmään marinoitumaan.

4. Silppua sipuli pieneksi ja kuullota öljytyllä pannulla.

5. Huuhtele ja valuta pavut siivilässä.

6. Painele pavut kulhossa rouheaksi muusiksi.

7. Mittaa muut ainekset joukkoon ja sekoita.

8. Turvota massaa n. vartti.

9. Muotoile massasta 4 pihviä.

10. Paista öljytyllä pannulla muutama min. / puoli.

11. Halkaise sämpylät ja sipaise Amerikansk Dressing Sriracha alaosaan.

12. Asettele päälle porkkanat ja pihvi.

13. Levitä pihville Planti Cooking Fraichea.

14. Lisää korianteri ja silmusalaatti.

15. Sulje hamppari ja nauti bataattiranujen kera.