Siirry suoraan sisältöön
Kavli Cheddar Dip

Kavli Cheddar Dip Nachopelti

Kavli Cheddar Dip Nachopelti Air Fryerissa

Ainekset (4 annosta)

400g jaluhelihaa tai vaihtoehtoisesti kasvisproteiini (nyhtökaura, härkis, soijarouhe) – 1 pss Tacomaustetta – 1,5 dl vettä – 2 dl kidneypapuja (huuhdeltuina) – 1/2 punasipuli ohuina siivuina – Nachoja (n. 200g) – Kavli Cheddar Dip Original tai Cheddar Dip Hot Chili.

Valmistus:

Paista jauheliha tai vaihtoehtoinen proteiini ja lisää tacomauste ja vesi. Anna hautua muutaman minuutin. Huuhtele pavut ja viipaloi punasipuli ohuiksi viipaleiksi. Aseta Air Fryerin koriin kerros nachoja, lisää päälle jauhelihaseos, pavut ja punasipulit. Paista 180 asteessa noin 5 minuttia tai kunnes nachot ovat lämpimiä.

Viimeistele annos runsaalla Cheddar Dipillä!

Rapeat kanatacot

Täyte:

300 g broilerin rintafilettä, kuutioituna – 1 pieni sipuli, silputtuna – 1 rkl oliiviöljyä – ½ tl chilijauhetta – ½ tl paprikajauhetta – Suolaa & pippuria – tuoreita kasviksia kuten salaatinlehtiä ja kirsikkatomaatteja

Valmistus:

Kuumenna oliiviöljy pannulla. Paista kanaa, kunnes se on kypsää. Lisää sipulit ja mausteet, paista vielä 2–3 min. Lämmitä tacokuoret uunissa tai AirFryerissa. Laita pohjalle salaatinlehti ja lusikoi täytettä tacokuoriin sekä lisää päälle kirsikkatomaatit. Lusikoi täytteiden päälle reilusti Kavlin Cheddar Dipiä. Koristele halutessasi tuoreella persiljalla, avokadoviipaleilla tai limen lohkolla.

Vinkki:
Rapeiden taco-kuorien kanssa Cheddar dip toimii myös dippikastikkeena erikseen lautasella.